• Megújítva
KITTI Variety Pack Csomag Beleértve az (1) 24 X 16 Paw Print Alom Doboz matt, Rendezett Macskák Szellő Pellet (2) 7lb Táskák.

KITTI Variety Pack Csomag Beleértve az (1) 24 X 16 Paw Print Alom Doboz matt, Rendezett Macskák Szellő Pellet (2) 7lb Táskák.

HUF 0.67
Jelen van
A raktárban.

TARTALMAZ - KITTI csomag tartalmazza a (2) Rendezett Macskák Szellő Eredeti Pellet 7lb zsákokat, (1) KITTI Márka 24" x 16" Paw Print Alom Mat.JELLEMZŐK : Kiszárítja szilárd hulladék hogy megakadályozzák a nyomkövető.JELLEMZŐK : 99,9% - os pormentes képlet.JELLEMZŐK : Lehetővé teszi, hogy könnyen, gyorsan szemetes láda karbantartás.BÓNUSZ : 12 dollár HOZZÁADOTT ÉRTÉK : KITTI Paw Print Mat távolítsa el a port, szemetet, a macska mancsa, könnyen öblíteni tiszta.Ellenőrző szag, hogy a takarítást a macska alom egy gondtalan feladata a Rend Macskák SZELLŐ macska alom pellet utántöltő.Célja, hogy működjön együtt a Tiszta Macskák SZELLŐ alom rendszer (külön megvásárolható), ezek a pellet alom lehetővé vizelet át, így szilárd hulladék tetején.Ez teszi lapátolni a SZELLŐ alom rendszer könnyen, gyorsan.Ezek a pellet 99,9% - ban pormentes, szóval öntsünk tiszta be az automatikus macska alom doboz nélkül hagyva magunk mögött.Célja, hogy kiszáradhat szilárd hulladék, ezek a pellet alom segít, hogy tartsa a macskák' alom doboz tiszta, rendezett.Ők fogalmazták meg, több macska háztartások, így a macska a család boldog, s hajlandó használni, a macska sarokban.Mely kiemelkedő szag az irányítást, ez a pellet alom segít, hogy a haza szagú éles, tiszta.Ellenőrizze, macskaalmot, karbantartás le a teendők ezekkel az innovatív pellet alom.Töltse ki a kocsi Tiszta cicáknak, akkor töltse ki a macska alom doboz minőség opciót.Macska Pad Setup & Könnyű Karbantartás 1. A hely egy macska pad (puha oldalsó fel), a SZELLŐ Alom Rendszer a fiókot, majd csúsztassa be a bázisra. 2. Fiókban lehet forgatni 180 fokban, anélkül, hogy megérintené a pad, kiterjeszteni pad élet.Száraz helyen tárolni.

Termékparaméterek

A kategóriába tartozó áruk