• Megújítva
QYTECljt Irodai Kuka Kerek Szemetes Vödör, Szemetes Konténer Bin Fürdőszoba, Por, Szobák, Konyhák, Otthoni Irodák (Szín :

QYTECljt Irodai Kuka Kerek Szemetes Vödör, Szemetes Konténer Bin Fürdőszoba, Por, Szobák, Konyhák, Otthoni Irodák (Szín :

HUF 6264.00
Jelen van
A raktárban.

Alkalmas fürdőszoba, konyha, iroda, hálószoba, hálóterem, kézműves szoba, konyha, nappali, vagy bármely más hely. ▲KOMPAKT TERVEZÉS : EGY elegáns kuka, modern design, hogy jól néz ki, könnyen elfér keskeny nyílások, furcsa helyeket. ▲A tökéletes méret a belső szekrények alatt pult alá süllyed, illetve más, a szűk helyeket. ▲Redő szépen mellett a wc, talapzat mosogató mellett, a hiúság vagy más kis terek a fürdőszobában. ▲Kukába nyilatkozik a stílusos, egyedi kivitelben volt a célja, hogy fokozza a meglévő dekoráció.Alkalmas fürdőszoba, konyha, iroda, hálószoba, hálóterem, kézműves szoba, konyha, nappali, vagy bármely más hely. ▲KOMPAKT TERVEZÉS : EGY elegáns kuka, modern design, hogy jól néz ki, könnyen elfér keskeny nyílások, furcsa helyeket. ▲A tökéletes méret a belső szekrények alatt pult alá süllyed, illetve más, a szűk helyeket. ▲Redő szépen mellett a wc, talapzat mosogató mellett, a hiúság vagy más kis terek a fürdőszobában. ▲Kukába nyilatkozik a stílusos, egyedi kivitelben volt a célja, hogy fokozza a meglévő dekoráció.Forma : Round Structure : Standing Feature : Eco-Friendly Material : Műanyag.

Termékparaméterek

A kategóriába tartozó áruk